Wok med Kylling

Beskrivelse

Asiatisk inspireret wok med kylling, sprøde grøntsager, nudler og en cremet kokosmælkssauce. Hurtig at lave og fuld af smag - en favorit blandt spejdere.


Vælg antal personer:

Opskrift til 10 personer

Ingredienser til 10 personer

Indkøbsliste:

  • 7-8 æg
  • 1 kg kyllingebryst
  • 2,5 spsk gul karrypasta
  • 2-3 løg
  • 2,5 tsk frisk ingefær, revet
  • 7-8 fed hvidløg
  • 500 g broccoli
  • 2-3 røde peberfrugter
  • 375 g gulerødder
  • 1 liter kokosmælk
  • 750 g nudler (wok-nudler eller æggenudler)
  • 250 g baby spinat
  • 10 spsk sesamolie
  • Salt og peber

Til servering:

  • Cashewnødder
  • Forårsløg
  • Frisk koriander

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggene sammen og lav en luftig omelet. Skær i strimler og læg til side.
  2. Skær kyllingen i tern og steg den gyldne i karrypasta og olie.
  3. Tilsæt løg, ingefær og hvidløg. Steg kort.
  4. Tilsæt alle grøntsager (undtagen spinat) og steg på høj varme.
  5. Hæld kokosmælk i og bring i kog.
  6. Kog nudler efter anvisning på pakken.
  7. Bland omelet, nudler og spinat i wokken.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Server og top med cashewnødder, forårsløg og koriander.
Opskrift til 20 personer

Ingredienser til 20 personer

Indkøbsliste:

  • 15 æg
  • 2 kg kyllingebryst
  • 5 spsk gul karrypasta
  • 5 løg
  • 5 tsk frisk ingefær, revet
  • 15 fed hvidløg
  • 1 kg broccoli
  • 5 røde peberfrugter
  • 750 g gulerødder
  • 2 liter kokosmælk
  • 1,5 kg nudler (wok-nudler eller æggenudler)
  • 500 g baby spinat
  • 20 spsk sesamolie
  • Salt og peber

Til servering:

  • Cashewnødder
  • Forårsløg
  • Frisk koriander

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggene sammen og lav en luftig omelet. Skær i strimler og læg til side.
  2. Skær kyllingen i tern og steg den gyldne i karrypasta og olie.
  3. Tilsæt løg, ingefær og hvidløg. Steg kort.
  4. Tilsæt alle grøntsager (undtagen spinat) og steg på høj varme.
  5. Hæld kokosmælk i og bring i kog.
  6. Kog nudler efter anvisning på pakken.
  7. Bland omelet, nudler og spinat i wokken.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Server og top med cashewnødder, forårsløg og koriander.

Tips: Brug flere wokpander eller store pander. Steg i omgange for bedst resultat.

Opskrift til 50 personer

Ingredienser til 50 personer

Indkøbsliste:

  • 37-38 æg
  • 5 kg kyllingebryst
  • 12-13 spsk gul karrypasta
  • 12-13 løg
  • 12-13 tsk frisk ingefær, revet
  • 37-38 fed hvidløg
  • 2,5 kg broccoli
  • 12-13 røde peberfrugter
  • 1,9 kg gulerødder
  • 5 liter kokosmælk
  • 3,75 kg nudler (wok-nudler eller æggenudler)
  • 1,25 kg baby spinat
  • 50 spsk sesamolie
  • Salt og peber

Til servering:

  • Cashewnødder
  • Forårsløg
  • Frisk koriander

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggene sammen og lav en luftig omelet. Skær i strimler og læg til side.
  2. Skær kyllingen i tern og steg den gyldne i karrypasta og olie.
  3. Tilsæt løg, ingefær og hvidløg. Steg kort.
  4. Tilsæt alle grøntsager (undtagen spinat) og steg på høj varme.
  5. Hæld kokosmælk i og bring i kog.
  6. Kog nudler efter anvisning på pakken.
  7. Bland omelet, nudler og spinat i wokken.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Server og top med cashewnødder, forårsløg og koriander.

Tips: Del i flere woks/pander. Forbered alle ingredienser først. Steg i omgange.

🍪 Vi bruger småkager (cookies)

Vi bruger kun teknisk nødvendige cookies til at hjemmesiden kan fungere - f.eks. til at huske at du er logget ind. Vi tracker ikke din adfærd og deler ikke dine data. Læs mere om vores cookies.